Kirjoitettu

Spektriin on avattu Yoga & Wellness Studio täydentämään hyvinvointipalveluita

Duo-talon rauhallinen keidas tarjoaa joogaa ja pilatesta viikkotunteina, kursseina ja yksityistunteina. Vai maistuisiko jooga koko työporukalle? Yoga & Wellness Studion kokeneet ohjaajat tulevat sopimuksen mukaan myös toimitiloihisi ohjaamaan harjoitusta. Kuinka ihana tauko arkeen! Yoga & Wellness Studio tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia tunteja, tässä muutama esimerkki:

Rentoutusta ja syvävenytysta yinjoogasta

Yinjooga on pehmeä aloitus uuteen harrastukseen ja sopiikin kaikentasoisille joogeille. Yinjooga on tempoltaan rauhallista ja samassa asennossa ollaan pitkään. Näin harjoitus vaikuttaa syvälle kehon sidekudoksiin ja lihaskalvoihin.

Liikkuvuutta PilatesHealth & Yoga-tunnilta

Yoga & Pilates tunnilla kehitetään liikkuvuutta turvallisella ja tehokkaalla tavalla. Hengityksen avulla aktivoidaan syviä lihaksia ja tehostetaan avaavia liikkeitä. Keskivartalon kannatusta korostetaan kaikissa harjoitteissa, vahvistaen syviä tukilihaksia ja parantaen ryhtiä.

Energiaa Flow-joogasta

Flow-tunneilla pääset haastamaan itseäsi ja vahvistamaan sisäistä voimaasi erilaisten teemojen mukana (esim. Detox, Core, Käsitasapaino), mutta myös pysähtymään tähän hetkeen meditaatioiden -ja hengitysharjoitusten kautta. Tunneilla tehdään energisoivia aurinkotervehdyssarjoja sekä voimakkaita jooga-asentoja.

Dynaamista ja rentouttavaa Yin Yang -joogaa

Yin yang -joogaharjoitus yhdistää dynaamisen hatha- ja yin-yoogan elementtejä. Voimakkaat asanat nivoutuvat yin-joogan rentouttaviin asanoihin. Harjoitus lisää sekä voimaa, liikkuvuutta ja kehotietoisuutta.

Lisäksi Yoga & Wellness Studio järjestää erilaisia täsmätunteja esimerkiksi selän hyvinvointiin, raskausajan joogaan, äiti&lapsi -tunteihin ja mindfulness-harjoitteluun. Tunnit varataan verkossa – tervetuloa kokeilemaan!