kätevästi omalla autolla.

Spektri sijaitsee viihtyisässä Tapiolassa, Pohjoismaiden suurimman teknologiakeskuksen ja Otaniemen tuntumassa. Naapureina ovat muun muassa Aalto yliopisto, VTT sekä yli 100 kansainvälistä yritystä.

Spektriin on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisillakin kulkuvälineillä. Lentokentälle ja Helsingin keskustaan on noin 20 minuutin ajomatka. Pysäköintitilaa Spektrissä on reilusti.

Julkiset yhteydet

Helsingistä pääsee Spektriin metrolla. Aalto-yliopiston metroasemalta kävelee perille noin 20 minuuttia. Voit myös ottaa bussin 111 Aalto-yliopiston pysäkiltä Keijuniittyyn, joka on 100 metrin päässä Spektristä.

Itä-Helsingistä Itäkeskuksesta bussilla 550 (Leppävaaran kautta). Länsi-Vantaalta Martinlaaksosta bussilla 510 (Leppävaaran kautta) ja lentoasemalta bussilla 514 (Leppävaaran kautta) sekä Espoosta Westendin bussiasemalta bussilla 510, 514 ja 550 (Tapiolan kautta).

Elielin aukiolta ja Kampista pääsee usealla bussilla bussien 550 ja 555 reittien varrelle. Tarkista paras yhteys osoitteesta www.reittiopas.fi.