Kirjoitettu

Spektri Business Park Tapiolassa on saanut viime kuukausien aikana uutta ilmettä tilojen laajan uudistushankkeen myötä.

Yhtenä hyvin näkyvänä osana uudistuksia Spektri Duon, Kvinttin ja Kvarttin aulatiloihin on asennettu suomalaisen Naturventionin kehittämät Naava-älyviherseinät. Innovatiivisesti luontoa ja etähallinta- ja sensoriteknologiaa yhdistävät tuotteet raikastavat sisäilmaa ja tuovat aulatiloihin näyttävän luontoelementin.

“Naava älyviherseinät sopivat meille täydellisesti. Tuotteet auttavat meitä kehittämään parhaita työskentelytiloja ja työympäristöjä. Naturvention edustaa suomalaista innovatiivisuutta, uutta teknologiaa ja vihreyttä – eli samoja arvoja ja tavoitteita kuin me ja asiakkaamme”, sanoo Spektri Business Parkin toimitusjohtaja Outi Kymäläinen.

nosto_naturvention_2_1230x820px_ida_spektri_verkkosivusto_6325_1

“Olemme innolla mukana auttamassa Spektriä luomaan entistä innovatiivisempia työympäristöjä edelläkävijäyrityksille. Raikkaampi sisäilma, vihreys ja innovatiiviset työtilat  parantavat tuottavuutta, hyvinvointia ja auttavat työntekijöitä olemaan luovempia”, kertoo Naturventionin kehitysjohtaja Martti Siniharju.

Naava-tuotteiden toiminta perustuu osittain NASAN tutkimuksiin. Sisäilmaa kierrätetään kasvien juuriston läpi, jolloin kasvualustan mikrobit puhdistavat ilmaa kemikaaleista ja epäpuhtauksista. Etäohjauksen ja tekoälyn avulla ilmankiertoa, valaistusta ja kastelua säädellään ja luodaan raikkaampi sisäilma.

Oheisesta videosta ja yrityksen nettisivuilta voit katsoa lisätietoja tuotteiden toiminnasta:

https://www.youtube.com/watch?v=m-Yin5mKDQg

www.naturvention.com